pokliči

Vietnamski Catering ali druženje za Vaš edinstven dogodek!

Dogodki za zaključene družbe

Hot Pot posebna ponudba ali Meni po naročilu

Pripravljate posebni dogodek za družino, prijatelje? V Ngon smo pripravili prav posebno ponudbo za družbe do 15 ljudi. Hot Pot je najbolj družabno uživanje ob hrani.

Poznate Hot pot, popularen koncept, ki izvira iz JV Azije? Tokrat smo v Ngon pripravili nekaj prav posebnega. "Mavrica okusov, ki se stopi v ustih" je ubesedil Hot Pot nas gost. Velika posoda je prispela na mizo in brbotajoča jušna osnova kuhana z ananasom, paradižnikom, limonsko travo, čilijem in začimbami je zadišala po prostoru. Miza je komaj zdržala pripravljene kraljeve kozice, lignje, vietnamskega soma, marinirano govedino, gobice in zelenjavo. Lačna družba se je razvnela in vsak je v posodo začel polagati najljubše kose. Po nekaj minutah kuhanja so se že razvajale brbončice in v posodo so hitro romali novi izbrani kosi. Druženje in razvajanje brbončic ima novo ime: Hot pot!

Po želji lahko pripravimo tudi Meni po naročilu. Za posebne dogodke in catering, tudi ob sobotah in nedeljah nama pišite ali pokličite. Thu&GregorNgon Catering

Nudimo Catering in dostavo za posebne dogodke!

Organizirate dogodek za društvo, predavanje, podjetje? V Ngon nudimo Catering s specialitetami Vietnamske kuhinje, ki so kot nalašč za enostavno postrežbo na vašem dogodku.

Fingerfood
Med fingerfood prigrizke sodijo odlični ocvrti spomladanski zavitki postreženi s čili omako in sveži poletni zavitki z arašidovo omako.

Za zahtevne
Za bolj zahtevne so tu Riževi rezanci z mariniranim piščancem ali svinjino, Piščančja bederca z limonsko travo, in za tiste največje gurmane Kraljevske kozice v mangovi omaki.

Za vegeterijance
Vegeterijanci lahko uživajo ob vegeterijanskih svežih ali pečenih zavitkih, solati s tofujem ali pečenimi z zelenjavo in tofujem rezanci na Woku.


Po želji lahko pripravimo tudi Meni po naročilu. Za posebne dogodke in catering, tudi ob sobotah in nedeljah nama pišite ali pokličite. Thu&Gregor

Ngon d.o.o., okus Vietnama
email: si.ngonngon@gmail.com
telefon: 040 146 511